|
|
Γραμμή 77: |
Γραμμή 77: |
| |process_conditions_alternative=Όχι | | |process_conditions_alternative=Όχι |
| |process_conditions_type=Εκπαιδευτικές | | |process_conditions_type=Εκπαιδευτικές |
− | |process_conditions_name=Με απόφαση του ΔΣ του ΕΦΕΤ καθορίζεται το ελάχιστο περιεχόμενο του προγράμματος εκπαίδευσης επιπέδου (1) για το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων. Ο αριθμός ωρών κατάρτισης ανά ημέρα δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8). Αν το πρόγραμμα διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα ο αριθμός ωρών ανά ημέρα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των πέντε (5) και μικρότερος των τριών (3). Το θεωρητικό μέρος πρέπει να αποτελεί κατ΄ ελάχιστο το 30% και κατά το μέγιστο το 70% του συνόλου των ωρών του εκπαιδευτικού προγράμματος. Η πρακτική άσκηση μπορεί να υλοποιείται είτε στην ίδια την επιχείρηση, είτε σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή φορείς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα. Όπου πραγματοποιείται πρακτική άσκηση, ορίζεται εκπαιδευτής συναφούς ειδικότητας ή απασχόλησης. (Άρθρα 5-7 της ΥΑ 14708/2007 ΦΕΚ Β 1616). | + | |process_conditions_name=Με Απόφαση του ΔΣ του ΕΦΕΤ καθορίζεται το ελάχιστο περιεχόμενο του προγράμματος εκπαίδευσης επιπέδου (1) για το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων. Ο αριθμός ωρών κατάρτισης ανά ημέρα δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8). Αν το πρόγραμμα διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα ο αριθμός ωρών ανά ημέρα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των πέντε (5) και μικρότερος των τριών (3). Το θεωρητικό μέρος πρέπει να αποτελεί κατ΄ ελάχιστο το 30% και κατά το μέγιστο το 70% του συνόλου των ωρών του εκπαιδευτικού προγράμματος. Η πρακτική άσκηση μπορεί να υλοποιείται είτε στην ίδια την επιχείρηση, είτε σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή φορείς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα. Όπου πραγματοποιείται πρακτική άσκηση, ορίζεται εκπαιδευτής συναφούς ειδικότητας ή απασχόλησης. (Άρθρα 5-7 της ΥΑ 14708/2007 ΦΕΚ Β 1616). |
| + | Για την έγκριση του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος από τον ΕΦΕΤ απαιτείται η υποβολή αναλυτικού ωρολογίου προγράμματος κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων από τους φορείς υλοποίησης. |
| |process_conditions_url=https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20070201616, https://www.efet.gr/index.php/el/food-industry/ekpaidefsi-prosopikoy-epixeiriseon | | |process_conditions_url=https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20070201616, https://www.efet.gr/index.php/el/food-industry/ekpaidefsi-prosopikoy-epixeiriseon |
| }} | | }} |
Γραμμή 137: |
Γραμμή 138: |
| |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά) | | |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά) |
| |process_evidence_owner=Νομικά πρόσωπα, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Φορείς του Δημοσίου, Φυσικά πρόσωπα | | |process_evidence_owner=Νομικά πρόσωπα, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Φορείς του Δημοσίου, Φυσικά πρόσωπα |
− | |process_evidence_description=Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του εκπαιδευτικού προγράμματος για το προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων για το οποίοι αιτείται έγκριση ο φορέας υλοποίησης. | + | |process_evidence_description=Για την έγκριση του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος από τον ΕΦΕΤ απαιτείται η υποβολή αναλυτικού ωρολογίου προγράμματος κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων από τους φορείς υλοποίησης. |
| |process_evidence_related_url=https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20070201616 | | |process_evidence_related_url=https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20070201616 |
| + | |process_evidence_note=Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντάσσεται στο επίπεδο ένα (1) και στοχεύει στη μετάδοση γενικών και βασικών γνώσεων για την ορθή εφαρμογή κατάλληλων πρακτικών/χειρισμών για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων. Οι θεματικές ενότητες με τα επιμέρους θεματικά πεδία προς ανάλυση που συγκροτούν το ελάχιστο περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ και στο σύνδεσμο: https://www.efet.gr/index.php/el/food-industry/ekpaidefsi-prosopikoy-epixeiriseon |
| }} | | }} |
| {{process evidences | | {{process evidences |
Γραμμή 376: |
Γραμμή 378: |
| |process_step_duration_min=864000 | | |process_step_duration_min=864000 |
| |process_step_duration_max=2592000 | | |process_step_duration_max=2592000 |
− | |process_step_description=Το Δ.Σ. του ΕΦΕΤ λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών αποφασίζει για ην έγκρισης ή απόρριψη διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος από τον φορέα υλοποίησης. | + | |process_step_description=Το Δ.Σ. του ΕΦΕΤ λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών αποφασίζει για την έγκριση ή απόρριψη διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος από τον φορέα υλοποίησης. |
− | |process_step_note=https://www.efet.gr/index.php/el/food-industry/ekpaidefsi-prosopikoy-epixeiriseon
| |
| }} | | }} |