|
|
Γραμμή 1: |
Γραμμή 1: |
| {{process | | {{process |
− | |process_uuid=fc3df6ba-17e2-4ac0-8e92-e7ab360076f8
| |
− | |process_id=156310
| |
| |process_official_title=Έκδοση Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα | | |process_official_title=Έκδοση Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα |
| |process_description=Η διαδικασία αφορά την έκδοση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) και απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής κατόπιν αίτησής τους. | | |process_description=Η διαδικασία αφορά την έκδοση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) και απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής κατόπιν αίτησής τους. |
Γραμμή 8: |
Γραμμή 6: |
| |process_provision_org_owner_directory=559000 | | |process_provision_org_owner_directory=559000 |
| |process_provision_org_group=8210 | | |process_provision_org_group=8210 |
− | |process_provision_org=95496
| |
− | |process_provision_org_directory=ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ
| |
| |process_output_registries=222715 | | |process_output_registries=222715 |
− | |process_remarks=Το Μητρώο Ειδικών Σημάτων Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) τηρείται από το Υπουργείο Τουρισμού και στο οποίο καταχωρίζονται οι αποφάσεις χορήγησης του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. με τα δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν. (Άρθρο 6, ΥΑ 7827/2019 ΦΕΚ 1463/Β) | + | |process_remarks=Το Μητρώο Ειδικών Σημάτων Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) τηρείται από το Υπουργείο Τουρισμού και στο οποίο καταχωρίζονται οι αποφάσεις χορήγησης του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. με τα δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν. (Άρθρο 6, ΥΑ 7827/2019 ΦΕΚ 1463/Β) Σκοπός του Ειδικού Σήματος για την Ποιότητα της Ελληνικής Κουζίνας (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) είναι η προώθηση του τουρισμού γαστρονομίας, ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς. (Άρθρο 14 του Νόμου 4582/2018 ΦΕΚ 208/Α).Το Ε.ΣΠ.Ε.Κ. χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού μετά από αίτηση της επιχείρησης και εφόσον συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις, που περιγράφονται στο άρθρο 2 και στους πίνακες 1 & 2 του άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/Β΄).Η απόκτηση του Ε.ΣΠ.Ε.Κ. είναι προαιρετική και χορηγείται για μία τριετία στο όνομα της επιχείρησης εστίασης ή αναψυχής για την οποία υποβλήθηκε η σχετική αίτηση. Η αίτηση για τη χορήγηση του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. υποβάλλεται από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στη Διεύθυνση Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού ή στις οικείες Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) του Υπουργείου Τουρισμού, οι οποίες τη διαβιβάζουν στην Κεντρική Υπηρεσία. |
− | Σκοπός του Ειδικού Σήματος για την Ποιότητα της Ελληνικής Κουζίνας (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) είναι η προώθηση του τουρισμού γαστρονομίας, ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς. (Άρθρο 14 του Νόμου 4582/2018 ΦΕΚ 208/Α). | |
− | Το Ε.ΣΠ.Ε.Κ. χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού μετά από αίτηση της επιχείρησης και εφόσον συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις, που περιγράφονται στο άρθρο 2 και στους πίνακες 1 & 2 του άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/Β΄). | |
− | Η απόκτηση του Ε.ΣΠ.Ε.Κ. είναι προαιρετική και χορηγείται για μία τριετία στο όνομα της επιχείρησης εστίασης ή αναψυχής για την οποία ποβλήθηκε η σχετική αίτηση. | |
− | Η αίτηση για τη χορήγηση του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. υποβάλλεται από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στη Διεύθυνση Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού ή στις οικείες Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) του Υπουργείου Τουρισμού, οι οποίες τη διαβιβάζουν στην Κεντρική Υπηρεσία. | |
| Ανάκληση του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. μπορεί να παραγματοποιηθεί στις εξής περιπτώσεις: | | Ανάκληση του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. μπορεί να παραγματοποιηθεί στις εξής περιπτώσεις: |
| α) σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν Ε.Σ.Π.Ε.Κ. δεν τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της 7827/2019 Υπουργικής Απόφασης κατόπιν ελέγχου από ειδικό συλλογικό όργανο ελέγχου | | α) σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν Ε.Σ.Π.Ε.Κ. δεν τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της 7827/2019 Υπουργικής Απόφασης κατόπιν ελέγχου από ειδικό συλλογικό όργανο ελέγχου |
Γραμμή 21: |
Γραμμή 13: |
| γ) σε περίπτωση μετακόμισης της επιχείρησης | | γ) σε περίπτωση μετακόμισης της επιχείρησης |
| δ) σε περίπτωση αλλαγής του χαρακτήρα της επιχείρησης εστίασης (π.χ. από ελληνική σε κινεζική κουζίνα) ή αλλαγή του συνόλου του καταλόγου εδεσμάτων χωρίς την ενημέρωση της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού (π.χ. από ελληνικό σε διεθνές μενού). | | δ) σε περίπτωση αλλαγής του χαρακτήρα της επιχείρησης εστίασης (π.χ. από ελληνική σε κινεζική κουζίνα) ή αλλαγή του συνόλου του καταλόγου εδεσμάτων χωρίς την ενημέρωση της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού (π.χ. από ελληνικό σε διεθνές μενού). |
| + | |process_evidence_identification_type=Ψηφιακή υπογραφή |
| |process_type=Εξωστρεφής | | |process_type=Εξωστρεφής |
| |process_trigger=Αιτούμενη | | |process_trigger=Αιτούμενη |
Γραμμή 33: |
Γραμμή 26: |
| |process_sdg_resource_other=Υποβολή νέας αίτησης | | |process_sdg_resource_other=Υποβολή νέας αίτησης |
| |process_sdg_lack_of_response_rule=Σιωπηρή απόρριψη | | |process_sdg_lack_of_response_rule=Σιωπηρή απόρριψη |
− | |process_total_duration_steps_min=2419200 | + | |process_total_duration_steps_min=2505600 |
− | |process_total_duration_steps_max=8467200 | + | |process_total_duration_steps_max=8553600 |
− | |process_cost_min=293 | + | |process_cost_min=293.00 |
− | |process_cost_max=293 | + | |process_cost_max=293.00 |
− | |process_evidence_cost_total_number=1 | + | |process_evidence_cost_guarantee=0 |
| + | |process_evidence_cost_total_number=0 |
| + | |process_evidence_ex_officio_total_number=0 |
| + | |process_evidence_alternative_total_number=0 |
| |process_evidence_prerequisite_total_number=0 | | |process_evidence_prerequisite_total_number=0 |
| |process_evidence_total_number=2 | | |process_evidence_total_number=2 |
− | |process_evidence_step_total_number=6 | + | |process_evidence_step_total_number=0 |
| |process_evidence_step_digital_total_number=0 | | |process_evidence_step_digital_total_number=0 |
− | |process_evidence_ex_officio_total_number=0 | + | |process_nace_codes=56.10,69.10 |
− | |process_evidence_alternative_total_number=0
| |
− | |process_evidence_identification_type=Ψηφιακή υπογραφή
| |
| |process_application_type=Αίτηση | | |process_application_type=Αίτηση |
| |process_application_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή) | | |process_application_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή) |
| + | |process_application_owner=Νομικά πρόσωπα, Φυσικά πρόσωπα |
| |process_application_description=Αίτηση - απλή δήλωση ότι πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του άρθρου 2 και έχουν ληφθεί υπ' όψιν τα κριτήρια του άρθρου 7 της υπ΄αριθ. 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/τ. Β') | | |process_application_description=Αίτηση - απλή δήλωση ότι πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του άρθρου 2 και έχουν ληφθεί υπ' όψιν τα κριτήρια του άρθρου 7 της υπ΄αριθ. 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/τ. Β') |
| |process_application_related_url=https://mintour.gov.gr//userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/entypo-aitisis-horigisis.pdf | | |process_application_related_url=https://mintour.gov.gr//userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/entypo-aitisis-horigisis.pdf |
− | |process_application_owner=Νομικά πρόσωπα, Φυσικά πρόσωπα | + | |process_uuid=fc3df6ba-17e2-4ac0-8e92-e7ab360076f8 |
− | |process_nace_codes=56.10,69.10 | + | |process_id=156310 |
| |process_estimated_implementation_duration=5184000 | | |process_estimated_implementation_duration=5184000 |
| }} | | }} |
Γραμμή 114: |
Γραμμή 109: |
| |process_evidence_cost_url=https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm?langId=1 | | |process_evidence_cost_url=https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm?langId=1 |
| |process_evidence_cost_payment_type=Ταμείο τραπέζης, Ψηφιακά (web banking) | | |process_evidence_cost_payment_type=Ταμείο τραπέζης, Ψηφιακά (web banking) |
| + | }} |
| + | {{process evidences |
| + | |process_evidence_num_id=1 |
| + | |process_evidence_type=8689 |
| + | |process_evidence_is_under_prerequisite=Όχι |
| + | |process_evidence_alternative=Όχι |
| + | |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή) |
| + | |process_evidence_owner=Νομικά πρόσωπα, Φυσικά πρόσωπα |
| + | |process_evidence_description=Αντίγραφο ενδεικτικού καταλόγου εδεσμάτων και εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Η επιχείρηση ενθαρρύνεται να προσαρμόζει τον κατάλογο στα εποχικά προϊόντα και εδέσματα, εφόσον τηρούνται οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις του άρθρου 2 και τα κριτήρια του άρθρου 7 της υπ. αριθ. 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/τ. Β) Υπουργικής Απόφασης και μετά από ενημέρωση της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού. |
| + | |process_evidence_related_url=https://mintour.gov.gr/nomothesia/eidiko-sima-poiotitas-gia-tin-elliniki-koyzina-e-s-p-e-k/ |
| + | }} |
| + | {{process evidences |
| + | |process_evidence_num_id=2 |
| + | |process_evidence_type=4627 |
| + | |process_evidence_is_under_prerequisite=Όχι |
| + | |process_evidence_alternative=Όχι |
| + | |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή) |
| + | |process_evidence_description=Φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης εστίασης ή αναψυχής ή του μοναδικού αριθμού γνωστοποίησης |
| + | |process_evidence_related_url=https://mintour.gov.gr/nomothesia/eidiko-sima-poiotitas-gia-tin-elliniki-koyzina-e-s-p-e-k/ |
| }} | | }} |
| {{process rules | | {{process rules |
Γραμμή 129: |
Γραμμή 143: |
| |process_step_child=Όχι | | |process_step_child=Όχι |
| |process_step_title=Παραλαβή της αίτησης και πρωτοκόλληση | | |process_step_title=Παραλαβή της αίτησης και πρωτοκόλληση |
− | |process_step_duration_min=86400 | + | |process_step_duration_min=P1D |
− | |process_step_duration_max=86400 | + | |process_step_duration_max=P1D |
| |process_step_description=Η αίτηση για την έκδοση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα υποβάλλεται στο Υπουργείο Τουρισμού, πρωτοκολλείται και χρεώνεται στην αρμόδια Διεύθυνση Ποιοτικών Προτύπων. | | |process_step_description=Η αίτηση για την έκδοση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα υποβάλλεται στο Υπουργείο Τουρισμού, πρωτοκολλείται και χρεώνεται στην αρμόδια Διεύθυνση Ποιοτικών Προτύπων. |
| }} | | }} |
Γραμμή 140: |
Γραμμή 154: |
| |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση | | |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση |
| |process_step_implementation=Έλεγχος | | |process_step_implementation=Έλεγχος |
− | |process_step_duration_min=604800 | + | |process_step_duration_min=P7D |
− | |process_step_duration_max=1814400 | + | |process_step_duration_max=P21D |
| |process_step_description=Προκαταρκτικός έλεγχος των απαιτούμενων δικαιολογητικών και του καταλόγου εδεσμάτων και εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πληρούνται τα υποχρεωτικά κριτήρια. | | |process_step_description=Προκαταρκτικός έλεγχος των απαιτούμενων δικαιολογητικών και του καταλόγου εδεσμάτων και εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πληρούνται τα υποχρεωτικά κριτήρια. |
| }} | | }} |
Γραμμή 150: |
Γραμμή 164: |
| |process_step_title=Συγκρότηση συλλογικού οργάνου ελέγχου | | |process_step_title=Συγκρότηση συλλογικού οργάνου ελέγχου |
| |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση | | |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση |
− | |process_step_duration_min=604800 | + | |process_step_duration_min=P7D |
− | |process_step_duration_max=1814400 | + | |process_step_duration_max=P21D |
| |process_step_description=Έκδοση Απόφασης για τη συγκρότηση του τριμελούς συλλογικού οργάνου για την πραγματοποίηση του επιτόπιου ελέγχου. Το Όργανο αποτελείται από 2 υπαλλήλους του Υπουργείου Τουρισμού και 1 εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων Ελλάδας (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) ή, εν αδυναμία τούτου προς άσκηση των καθηκόντων του, από έναν εκπαιδευτικό, μόνιμο ή αορίστου χρόνου, του Υπουργείου Τουρισμού. | | |process_step_description=Έκδοση Απόφασης για τη συγκρότηση του τριμελούς συλλογικού οργάνου για την πραγματοποίηση του επιτόπιου ελέγχου. Το Όργανο αποτελείται από 2 υπαλλήλους του Υπουργείου Τουρισμού και 1 εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων Ελλάδας (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) ή, εν αδυναμία τούτου προς άσκηση των καθηκόντων του, από έναν εκπαιδευτικό, μόνιμο ή αορίστου χρόνου, του Υπουργείου Τουρισμού. |
| }} | | }} |
Γραμμή 161: |
Γραμμή 175: |
| |process_step_official=Συλλογικό όργανο | | |process_step_official=Συλλογικό όργανο |
| |process_step_implementation=Έλεγχος | | |process_step_implementation=Έλεγχος |
− | |process_step_duration_min=604800 | + | |process_step_duration_min=P7D |
− | |process_step_duration_max=604800 | + | |process_step_duration_max=P7D |
| |process_step_description=Το τριμελές συλλογικό όργανο ελέγχου πραγματοποιεί επιτόπιο έλεγχο στην επιχείρηση εστίασης, συμπληρώνει το Φύλλο Ελέγχου με τα Υποχρεωτικά και τα Βαθμολογούμενα Κριτήρια και διαβιβάζει το Φύλλο Ελέγχου στην αρμόδια διεύθυνση. | | |process_step_description=Το τριμελές συλλογικό όργανο ελέγχου πραγματοποιεί επιτόπιο έλεγχο στην επιχείρηση εστίασης, συμπληρώνει το Φύλλο Ελέγχου με τα Υποχρεωτικά και τα Βαθμολογούμενα Κριτήρια και διαβιβάζει το Φύλλο Ελέγχου στην αρμόδια διεύθυνση. |
| }} | | }} |
Γραμμή 174: |
Γραμμή 188: |
| |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση | | |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση |
| |process_step_implementation=Ψηφιακή υπογραφή | | |process_step_implementation=Ψηφιακή υπογραφή |
− | |process_step_duration_min=604800 | + | |process_step_duration_min=P7D |
− | |process_step_duration_max=1209600 | + | |process_step_duration_max=P14D |
| |process_step_description=Ο έλεγχος εκ μέρους των Ειδικών Συλλογικών Οργάνων έγκειται στη διαπίστωση της συνδρομής των προϋποθέσεων χορήγησης του Σήματος, ήτοι τα "υποχρεωτικά κριτήρια" του πίνακα 1 καθώς και συνολική βαθμολογία όχι μικρότερη των 25 βαθμών από τα "βαθμολογούμενα κριτήρια" του πίνακα 2 του άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/Β). Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης χορήγησης του Ε.Σ.Π.Ε.Κ., η επιχείρηση μπορεί να υποβάλει νέα αίτηση για έλεγχο όταν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις χορήγησς του Ε.ΣΠ.Ε.Κ.. Σε κάθε περίπτωση οι ελεγκτές παρέχουν συμβουλές στην επιχείρηση για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της. | | |process_step_description=Ο έλεγχος εκ μέρους των Ειδικών Συλλογικών Οργάνων έγκειται στη διαπίστωση της συνδρομής των προϋποθέσεων χορήγησης του Σήματος, ήτοι τα "υποχρεωτικά κριτήρια" του πίνακα 1 καθώς και συνολική βαθμολογία όχι μικρότερη των 25 βαθμών από τα "βαθμολογούμενα κριτήρια" του πίνακα 2 του άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/Β). Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης χορήγησης του Ε.Σ.Π.Ε.Κ., η επιχείρηση μπορεί να υποβάλει νέα αίτηση για έλεγχο όταν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις χορήγησς του Ε.ΣΠ.Ε.Κ.. Σε κάθε περίπτωση οι ελεγκτές παρέχουν συμβουλές στην επιχείρηση για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της. |
| }} | | }} |
Γραμμή 187: |
Γραμμή 201: |
| |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση | | |process_step_official=Αρμόδια Διεύθυνση |
| |process_step_implementation=Ψηφιακή υπογραφή | | |process_step_implementation=Ψηφιακή υπογραφή |
− | |process_step_duration_min=604800 | + | |process_step_duration_min=P7D |
− | |process_step_duration_max=7257600 | + | |process_step_duration_max=P84D |
| }} | | }} |
| {{process useful links | | {{process useful links |
| |process_useful_link_title=Οδηγός Αξιολόγησης Επιχειρήσεων Εστίασης του Υπουργείου Τουρισμού | | |process_useful_link_title=Οδηγός Αξιολόγησης Επιχειρήσεων Εστίασης του Υπουργείου Τουρισμού |
| |process_useful_link_url=https://mintour.gov.gr//userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/Template_odhgos-ESPEK.pdf | | |process_useful_link_url=https://mintour.gov.gr//userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/Template_odhgos-ESPEK.pdf |
− | }}
| |
− | {{process evidences
| |
− | |process_evidence_num_id=1
| |
− | |process_evidence_is_under_prerequisite=Όχι
| |
− | |process_evidence_alternative=Όχι
| |
− | |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή)
| |
− | |process_evidence_owner=Νομικά πρόσωπα, Φυσικά πρόσωπα
| |
− | |process_evidence_type=8689
| |
− | |process_evidence_description=Αντίγραφο ενδεικτικού καταλόγου εδεσμάτων και εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Η επιχείρηση ενθαρρύνεται να προσαρμόζει τον κατάλογο στα εποχικά προϊόντα και εδέσματα, εφόσον τηρούνται οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις του άρθρου 2 και τα κριτήρια του άρθρου 7 της υπ. αριθ. 7827/2019 (ΦΕΚ 1463/τ. Β) Υπουργικής Απόφασης και μετά από ενημέρωση της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού.
| |
− | |process_evidence_related_url=https://mintour.gov.gr/nomothesia/eidiko-sima-poiotitas-gia-tin-elliniki-koyzina-e-s-p-e-k/
| |
− | }}
| |
− | {{process evidences
| |
− | |process_evidence_num_id=2
| |
− | |process_evidence_is_under_prerequisite=Όχι
| |
− | |process_evidence_alternative=Όχι
| |
− | |process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (δια ζώσης ή ταχυδρομικά), Κατάθεση από τον αιτούντα (ψηφιακή)
| |
− | |process_evidence_type=4627
| |
− | |process_evidence_description=Φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης εστίασης ή αναψυχής ή του μοναδικού αριθμού γνωστοποίησης
| |
− | |process_evidence_related_url=https://mintour.gov.gr/nomothesia/eidiko-sima-poiotitas-gia-tin-elliniki-koyzina-e-s-p-e-k/
| |
| }} | | }} |