Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «ΔΔ:Τιμές τυριών χονδρικής»

Από Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών
Μετάβαση σε:πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 53: Γραμμή 53:
 
|process_step_digital_exit=Όχι
 
|process_step_digital_exit=Όχι
 
|process_step_digital_child=Όχι
 
|process_step_digital_child=Όχι
 +
|process_step_digital_title=Δημιουργία εγγραφής επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή επικαιροποίηση στοιχείων
 +
|process_step_digital_official=Λογισμικό θεσμικού φορέα
 +
|process_step_digital_implementation=Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
 +
|process_step_digital_duration_type=Ημέρες
 +
|process_step_digital_description=Οι ήδη εγγεγραμμένοι ή οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες στη ψηφιακή εφαρμογή «Τιμές τυριών χονδρικής», αποστέλλουν αρχικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Δ/νση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τα παρακάτω στοιχεία, ώστε να δημιουργηθεί εγγραφή της επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή.
 +
1) Όνομα Επιχείρησης
 +
2) ΑΦΜ Επιχείρησης
 +
3) Email
 +
4) Το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου για επικοινωνία
 +
5) Διεύθυνση
 +
6) Τ.Κ.
 +
7) Τηλέφωνο
 +
}}
 +
{{process steps digital
 +
|process_step_digital_num_id=2
 +
|process_step_digital_exit=Όχι
 +
|process_step_digital_child=Όχι
 +
|process_step_digital_title=Εγγραφή επιχείρησης
 +
|process_step_digital_official=Λογισμικό θεσμικού φορέα
 +
|process_step_digital_implementation=Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
 +
|process_step_digital_duration_type=Λεπτά
 +
|process_step_digital_description=Δημιουργία λογαριασμού με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και το e-mail που έχει δηλωθεί
 +
}}
 +
{{process steps digital
 +
|process_step_digital_num_id=3
 +
|process_step_digital_exit=Όχι
 +
|process_step_digital_child=Όχι
 +
|process_step_digital_title=Καταχώρηση μέσης σταθμισμένης τιμής τυριών
 +
|process_step_digital_official=Λογισμικό θεσμικού φορέα
 +
|process_step_digital_implementation=Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
 +
|process_step_digital_duration_type=Ώρες
 +
|process_step_digital_description=Η τιμή είναι εκφρασμένη σε € ανά κιλό τυριού τυριού, χωρίς Φ.Π.Α., και συνοδεύεται από την ποσότητα στην οποία αντιστοιχεί η συγκεκριμένη τιμή πώλησης.
 +
Για τα τυριά Κεφαλοτύρι και Γραβιέρα
 +
προσδιορίζεται το είδος του γάλακτος που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή του.
 +
}}
 +
{{process steps digital
 +
|process_step_digital_num_id=4
 +
|process_step_digital_exit=Όχι
 +
|process_step_digital_child=Όχι
 +
|process_step_digital_title=Υπολογισμός του σταθμισμένου μέσου όρου της τιμής έκαστου τυριού
 
}}
 
}}
 
{{process provision digital locations
 
{{process provision digital locations

Αναθεώρηση της 14:27, 14 Νοεμβρίου 2022



0e214351-a836-4c7d-b519-00df77afc09b 432904

Με μια ματιά

Σημεία εξυπηρέτησης ή Υπεύθυνη οργανική μονάδα για την εκκίνηση της διαδικασίας

Παρέχεται μόνο ψηφιακά

Αριθμός δικαιολογητικών

Δεν απαιτούνται

Κόστος

Παρέχεται χωρίς κόστος

Εκτιμώμενος χρόνος (ψηφιακά)

1 λεπτό

Περιγραφή

Η διαδικασία αφορά στη δήλωση/ καταχώριση της μέσης σταθμισμένης μηνιαίας χονδρικής τιμής ανά είδος τυριού (ΦΕΤΑΣ και ορισμένων άλλων τυριών ΠΟΠ) σε ειδική εφαρμογή του ΥπΑΑΤ, από τις επιχειρήσεις μεταποίησης και παραγωγής τυριών.

Βασικές πληροφορίες

Θεσμικός φορέας

Οργανική μονάδα θεσμικού φορέα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Παρέχεται σε

Σχετικοί σύνδεσμοι


Τελευταία ενημέρωση

21/11/2024

Αίτηση




Τι θα χρειαστείτε

    Εκτύπωση

    Προϋποθέσεις

      Κόστος

        Σχετικά




        Εξερχόμενα

        Εξερχόμενα

        Άλλο

        Βήματα

          Ψηφιακά βήματα

            Άλλες πληροφορίες

            Επίσημος τίτλος

            Τιμές τυριών χονδρικής

            Γλώσσες παροχής

            Ελληνικά

            Νομοθεσία

              Κατηγορίες

              Έναυσμα

              Αυτεπάγγελτη

              Συμβάντα ζωής

              Τύπος

              Εξωστρεφής


            • 1 Ποσοτικές Κάθε επιχείρηση που παράγει περισσότερο από 500 τόνους τυρί ΦΕΤΑ ή/και πάνω από 60 τόνους Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, ή/και πάνω από 70 τόνους Μανούρι ΠΟΠ, ή/και πάνω από 80 τόνους Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, ή/και πάνω από 100 τόνους Κασέρι ΠΟΠ, ή/και πάνω από 150 τόνους Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ, ή/και πάνω από 60 τόνους Κεφαλοτύρι, ή/και πάνω από 100 τόνους Γραβιέρα ετησίως

              Όχι Όχι

            • Υπουργική Απόφαση 4 743/46237 2015 841 Β

              Περιγραφή Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 479/2010 της Επιτροπής σχετικά με τις κοινοποιήσεις μεταξύ των Κρατών Μελών και της Επιτροπής, στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων.

              ΑΔΑ https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20150200841

            • 1 Δημιουργία εγγραφής επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή επικαιροποίηση στοιχείων

              Αρμόδιος διεκπεραίωσης Λογισμικό θεσμικού φορέα

              Τρόπος Υλοποίησης Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό

              Περιγραφή Οι ήδη εγγεγραμμένοι ή οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες στη ψηφιακή εφαρμογή «Τιμές τυριών χονδρικής», αποστέλλουν αρχικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Δ/νση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τα παρακάτω στοιχεία, ώστε να δημιουργηθεί εγγραφή της επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή. 1) Όνομα Επιχείρησης 2) ΑΦΜ Επιχείρησης 3) Email 4) Το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου για επικοινωνία 5) Διεύθυνση 6) Τ.Κ. 7) Τηλέφωνο

              Όχι Όχι


            • 2 Εγγραφή επιχείρησης

              Αρμόδιος διεκπεραίωσης Λογισμικό θεσμικού φορέα

              Τρόπος Υλοποίησης Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό

              Περιγραφή Δημιουργία λογαριασμού με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και το e-mail που έχει δηλωθεί

              Όχι Όχι


            • 3 Καταχώρηση μέσης σταθμισμένης τιμής τυριών

              Αρμόδιος διεκπεραίωσης Λογισμικό θεσμικού φορέα

              Τρόπος Υλοποίησης Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό

              Περιγραφή Η τιμή είναι εκφρασμένη σε € ανά κιλό τυριού τυριού, χωρίς Φ.Π.Α., και συνοδεύεται από την ποσότητα στην οποία αντιστοιχεί η συγκεκριμένη τιμή πώλησης. Για τα τυριά Κεφαλοτύρι και Γραβιέρα προσδιορίζεται το είδος του γάλακτος που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή του.

              Όχι Όχι


            • 4 Υπολογισμός του σταθμισμένου μέσου όρου της τιμής έκαστου τυριού




              Όχι Όχι




            • Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies από εμάς.