|
|
Γραμμή 8: |
Γραμμή 8: |
| |process_provision_org_owner_directory=ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | | |process_provision_org_owner_directory=ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
| |process_type=Εξωστρεφής | | |process_type=Εξωστρεφής |
− | |process_trigger=Αυτεπάγγελτη
| |
| |process_output_type=Άλλο | | |process_output_type=Άλλο |
| |process_validity_duration_type=Αόριστη | | |process_validity_duration_type=Αόριστη |
Γραμμή 84: |
Γραμμή 83: |
| |process_step_digital_implementation=Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό | | |process_step_digital_implementation=Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό |
| |process_step_digital_duration_type=Ώρες | | |process_step_digital_duration_type=Ώρες |
− | |process_step_digital_description=Η τιμή είναι εκφρασμένη σε € ανά κιλό τυριού τυριού, χωρίς Φ.Π.Α., και συνοδεύεται από την ποσότητα στην οποία αντιστοιχεί η συγκεκριμένη τιμή πώλησης. | + | |process_step_digital_description=Η καταχώρηση των τιμών γίνεται σε μηνιαία βάση. |
| + | Η τιμή είναι εκφρασμένη σε € ανά κιλό τυριού τυριού, χωρίς Φ.Π.Α., και συνοδεύεται από την ποσότητα στην οποία αντιστοιχεί η συγκεκριμένη τιμή πώλησης. |
| Για τα τυριά Κεφαλοτύρι και Γραβιέρα | | Για τα τυριά Κεφαλοτύρι και Γραβιέρα |
| προσδιορίζεται το είδος του γάλακτος που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή του. | | προσδιορίζεται το είδος του γάλακτος που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή του. |
Γραμμή 93: |
Γραμμή 93: |
| |process_step_digital_child=Όχι | | |process_step_digital_child=Όχι |
| |process_step_digital_title=Υπολογισμός του σταθμισμένου μέσου όρου της τιμής έκαστου τυριού | | |process_step_digital_title=Υπολογισμός του σταθμισμένου μέσου όρου της τιμής έκαστου τυριού |
| + | |process_step_digital_official=Λογισμικό θεσμικού φορέα |
| + | |process_step_digital_implementation=Ενέργεια λογισμικού |
| + | |process_step_digital_duration_type=Ώρες |
| + | |process_step_digital_description=Το Τμήμα Αξιοποίησης Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων με βάση τα στοιχεία που λαμβάνει υπολογίζει κάθε εβδομάδα το σταθμισμένο μέσο όρο της τιμής του τυριού Φέτα και των |
| + | υπολοίπων τυριών για όλη τη χώρα και προβαίνει στις |
| + | ανακοινώσεις που προβλέπονται στην παράγραφο 2 του |
| + | άρθρου 2 του κανονισμού (ΕΕ) 479/2010 της Επιτροπής. |
| }} | | }} |
| {{process provision digital locations | | {{process provision digital locations |
0e214351-a836-4c7d-b519-00df77afc09b
432904
Με μια ματιά
Σημεία εξυπηρέτησης ή Υπεύθυνη οργανική μονάδα για την εκκίνηση της διαδικασίας
Παρέχεται μόνο ψηφιακά
Εκτιμώμενος χρόνος (ψηφιακά)
Περιγραφή
Η διαδικασία αφορά στη δήλωση/ καταχώριση της μέσης σταθμισμένης μηνιαίας χονδρικής τιμής ανά είδος τυριού (ΦΕΤΑΣ και ορισμένων άλλων τυριών ΠΟΠ) σε ειδική εφαρμογή του ΥπΑΑΤ, από τις επιχειρήσεις μεταποίησης και παραγωγής τυριών.
Βασικές πληροφορίες
Οργανική μονάδα θεσμικού φορέα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Άλλες πληροφορίες
Επίσημος τίτλος
Τιμές τυριών χονδρικής
ΔΔ
0
3
0
Φορέας:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝΤο «Φορέας:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» δεν είναι αριθμός.
Όχι
1
1
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΤο «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» δεν είναι αριθμός.
Συντάκτες"Συντάκτες" is not in the list (EU-GO, EU-GO (υποστηρικτική)) of allowed values for the "Process source" property.
Οι επιχειρήσεις μεταποίησης και παραγωγής τυριών καταγράφουν τη μέση σταθμισμένη μηνιαία χονδρική τιμή ανά είδος τυριού (ΦΕΤΑΣ και ορισμένων άλλων τυριών ΠΟΠ).
0
0
0
0
0
}}
}}
}}
1 λεπτό
1 λεπτό
1
Ποσοτικές
Κάθε επιχείρηση που παράγει περισσότερο από 500 τόνους τυρί ΦΕΤΑ ή/και πάνω από 60 τόνους Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, ή/και πάνω από 70 τόνους Μανούρι ΠΟΠ, ή/και πάνω από 80 τόνους Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, ή/και πάνω από 100 τόνους Κασέρι ΠΟΠ, ή/και πάνω από 150 τόνους Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ, ή/και πάνω
από 60 τόνους Κεφαλοτύρι, ή/και πάνω από 100 τόνους Γραβιέρα ετησίως
Όχι
Όχι
Υπουργική Απόφαση
4
743/46237
2015
841
Β
1
Δημιουργία εγγραφής επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή επικαιροποίηση στοιχείων
Αρμόδιος διεκπεραίωσης
Λογισμικό θεσμικού φορέα
Τρόπος Υλοποίησης
Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
Περιγραφή
Οι ήδη εγγεγραμμένοι ή οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες στη ψηφιακή εφαρμογή «Τιμές τυριών χονδρικής», αποστέλλουν αρχικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Δ/νση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, τα παρακάτω στοιχεία, ώστε να δημιουργηθεί εγγραφή της επιχείρησης στη βάση της εφαρμογής ή να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή.
1) Όνομα Επιχείρησης
2) ΑΦΜ Επιχείρησης
3) Email
4) Το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου για επικοινωνία
5) Διεύθυνση
6) Τ.Κ.
7) Τηλέφωνο
Όχι
Όχι
2
Εγγραφή επιχείρησης
Αρμόδιος διεκπεραίωσης
Λογισμικό θεσμικού φορέα
Τρόπος Υλοποίησης
Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
Περιγραφή
Δημιουργία λογαριασμού με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και το e-mail που έχει δηλωθεί
Όχι
Όχι
3
Καταχώρηση μέσης σταθμισμένης τιμής τυριών
Αρμόδιος διεκπεραίωσης
Λογισμικό θεσμικού φορέα
Τρόπος Υλοποίησης
Είσοδος δεδομένων σε λογισμικό
Περιγραφή
Η καταχώρηση των τιμών γίνεται σε μηνιαία βάση.
Η τιμή είναι εκφρασμένη σε € ανά κιλό τυριού τυριού, χωρίς Φ.Π.Α., και συνοδεύεται από την ποσότητα στην οποία αντιστοιχεί η συγκεκριμένη τιμή πώλησης.
Για τα τυριά Κεφαλοτύρι και Γραβιέρα
προσδιορίζεται το είδος του γάλακτος που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή του.
Όχι
Όχι
4
Υπολογισμός του σταθμισμένου μέσου όρου της τιμής έκαστου τυριού
Αρμόδιος διεκπεραίωσης
Λογισμικό θεσμικού φορέα
Τρόπος Υλοποίησης
Ενέργεια λογισμικού
Περιγραφή
Το Τμήμα Αξιοποίησης Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων με βάση τα στοιχεία που λαμβάνει υπολογίζει κάθε εβδομάδα το σταθμισμένο μέσο όρο της τιμής του τυριού Φέτα και των
υπολοίπων τυριών για όλη τη χώρα και προβαίνει στις
ανακοινώσεις που προβλέπονται στην παράγραφο 2 του
άρθρου 2 του κανονισμού (ΕΕ) 479/2010 της Επιτροπής.
Όχι
Όχι
Επικοινωνία