Έγκριση ταξινομητών βοείου κρέατος

Από Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών
Αναθεώρηση ως προς 15:39, 2 Μαρτίου 2021 από τον ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ (Rnhzsb4ytpq1) (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε:πλοήγηση, αναζήτηση



6446ea8e-d7a7-4f8d-bd2c-5d25f55c9fa6 586541

Με μια ματιά

Σημεία εξυπηρέτησης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ψηφιακά σημεία παροχής

  • Δεν παρέχεται ψηφιακά

Αριθμός δικαιολογητικών

1

Κόστος

Παρέχεται χωρίς κόστος

Εκτιμώμενος χρόνος

4 μήνες

Περιγραφή

Η διαδικασία αυτή αποσκοπεί στην έγκριση για την ταξινόμηση σφάγιων βόειου κρέατος από εξειδικευμένους ταξινομητές, οι οποίοι είναι κάτοχοι βεβαίωσης εκπαίδευσης, βάσει της ενωσιακής κλίμακας ταξινόμησης, από Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος (ΣΕΚ). Με απόφαση του προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) ορίζεται πιστοποιημένος ταξινομητής για κάθε σφαγείο, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου σφαγείου και εισήγηση της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΑΑΤ.

Βασικές πληροφορίες

Θεσμικός φορέας


Σχετικοί σύνδεσμοι


Τελευταία ενημέρωση

09/04/2025

Αίτηση




Τι θα χρειαστείτε

    Εκτύπωση

    Προϋποθέσεις

      Κόστος

        Σχετικά



        Εξερχόμενα


        Βήματα

          Ψηφιακά βήματα

            Άλλες πληροφορίες

            Επίσημος τίτλος

            Γλώσσες παροχής

            Ελληνικά

            Νομοθεσία

              Κατηγορίες



              Λήξη Διαδικασίας

              Αόριστη


              Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies από εμάς.