efd6d41b-6c9b-4129-97f1-3fd549a18930
881541
Με μια ματιά
Περιγραφή
Η διαδικασία αφορά στη χορήγηση έγκρισης εγκαταστάσεων επιχειρήσεων τροφίμων για τις οποίες είναι αρμόδια η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα:
- ιχθυοσκαλών
- τεμαχισμού νωπών αλιευτικών προϊόντων, παρασκευασμάτων αλιευτικών προϊόντων, συσκευασίας και κατάψυξης αυτών, καθώς και μηχανικώς διαχωρισμένων αλιευτικών προϊόντων,
- κέντρων αποστολής και κέντρων καθαρισμού ζώντων δίθυρων μαλακίων,
- εγκαταστάσεων αποκελύφωσης δίθυρων μαλακίων,
- πλοίων ψυγείων
Βασικές πληροφορίες
Οργανική μονάδα θεσμικού φορέα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Εποπτευόμενος ή θεσμικός φορέας ως σημείο εξυπηρέτησης
Υπηρεσία / οργανική μονάδα εποπτευόμενου φορέα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Άλλες πληροφορίες
Επίσημος τίτλος
Έγκριση εγκαταστάσεων παραγωγής τροφίμων ζωικής προέλευσης που ανήκουν στο πεδίο εφαρμογής του Π.Δ. 79/07
ΔΔ
2
9
0
0
13
0
Φορέας:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝΤο «Φορέας:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» δεν είναι αριθμός.
Όχι
1
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣΤο «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ» δεν είναι αριθμός.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝΤο «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» δεν είναι αριθμός.
Περιφερειακές ενότητεςΤο «Περιφερειακές ενότητες» δεν είναι αριθμός., ΠεριφέρειεςΤο «Περιφέρειες» δεν είναι αριθμός.
Δικαιολογητικό
Πρόκειται για τη χορήγηση έγκρισης των κάτωθι εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων τροφίμων για τις οποίες είναι αρμόδια η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:
• σφαγείων
• ιχθυοσκαλών
• τεμαχισμού νωπών αλιευτικών προϊόντων, παρασκευασμάτων αλιευτικών προϊόντων, συσκευασίας και κατάψυξης αυτών, καθώς και μηχανικώς διαχωρισμένων αλιευτικών προϊόντων,
• κέντρων αποστολής και κέντρων καθαρισμού ζώντων δίθυρων μαλακίων,
• εγκαταστάσεων αποκελύφωσης δίθυρων μαλακίων,
• πλοίων ψυγείων
Οι οποίες συμβάλλουν αποφασιστικά στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών υγιεινής και τεχνολογίας του κρέατος, των αλιευτικών προϊόντων και των διθύρων μαλακίων, στην καθ’ όλα αξιοποίηση των προϊόντων ή και των παραπροϊόντων του, στην προστασία της Δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος και στην αύξηση της κτηνοτροφικής εν γένει παραγωγής.
0
0
0
1 λεπτό
Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies από εμάς.