Καταχώριση χώρων σφαγής πουλερικών και λαγόμορφων

Από Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών
Αναθεώρηση ως προς 14:23, 10 Μαρτίου 2021 από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (Lckfnkvckrhf) (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε:πλοήγηση, αναζήτηση



b7f608fd-b9a7-45e7-8b87-994407edd3e9 295944

Με μια ματιά

Σημεία εξυπηρέτησης

Ψηφιακά σημεία παροχής

  • Δεν παρέχεται ψηφιακά

Αριθμός δικαιολογητικών

2

Κόστος

Παρέχεται χωρίς κόστος

Εκτιμώμενος χρόνος

2 μήνες

Περιγραφή

Η διαδικασία αυτή αφορά στην καταχώριση από κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας, κατόπιν αιτήματος ενδιαφερόμενου, των χώρων σφαγής, οι οποίοι βρίσκονται εντός αγροκτήματος, όπου σφάζουν μέχρι δέκα χιλιάδες (10.000) πουλερικά και λαγόμορφα ετησίως, τα οποία δύνανται να προμηθεύουν άμεσα τον τελικό καταναλωτή στο αγρόκτημα τους

ή/και στην εβδομαδιαία αγορά που βρίσκεται πλησιέστερα σε αυτό ή/και

Καταστήματα λιανικής πώλησης που προμηθεύουν το κρέας στον τελικό καταναλωτή. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις.

Βασικές πληροφορίες

Θεσμικός φορέας


Σχετικοί σύνδεσμοι


Τελευταία ενημέρωση

27/05/2024

Αίτηση




Τι θα χρειαστείτε

    Εκτύπωση

    Προϋποθέσεις

      Κόστος

        Σχετικά




        Εξερχόμενα

        Βήματα

          Ψηφιακά βήματα

            Άλλες πληροφορίες

            Επίσημος τίτλος

            Γλώσσες παροχής

            Ελληνικά

            Νομοθεσία

              Κατηγορίες




              Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies από εμάς.